Címke: dobogó

Crosul Companiilor: Nyertünk! Nyertünk! Nyertünk!

Vasárnap rendezték Kolozsváron a harmadik cégek közötti futóversenyt, hivatalos nevén Crosul Companiilor. A táv 5 kilométer, három kör a belvárosban.

A tavalyi harmadik hely után nem kisebb volt a cél, mint megnyerni a csapatversenyt — ennek lényege, hogy a három csapattag együtt kell szaladjon.

Összeraktunk egy jó csapatot. Közösen edzettünk. Felkészültünk. Tökéletes tervet szőttünk.

És akkor pár másodperccel a verseny rajtja előtt minden romba dőlt.

Crosul Companiilor: Nyertünk! Nyertünk! Nyertünk! bővebben…

Crosul Companiilor: első dobogós helyezésem egy futóversenyen

Tavaly ősszel rendezték meg Kolozsváron a cégek közötti futóversenyt, a Crosul Companiilor-t. Számomra egyszerű vasárnap délelőtti kocogásnak indult, aztán nagyszerű vége lett.

A táv 5 km, a városközpontban három kör, amit csapatban kellett teljesíteni. A lényeg az, hogy a csapat három tagja együtt szaladjon, nem váltóban — a tagok közötti távolság soha nem lehet több öt másodpercnél. A csapat tagjai ugyanannál a cégnél kell dolgozzanak.

Mivel nem vehetnek részt olyanok, akik nem dolgoznak, illetve a profik nevezése sem engedélyezett, a mezőny nem épp a legerősebb.

Jóformán az utolsó pillanatban iratkoztunk be. Nem volt semmilyen különösebb célunk, de ennek ellenére keményen hajtottunk. A sikeres eredménnyel leginkább magunkat leptük meg.

Crosul Companiilor: első dobogós helyezésem egy futóversenyen bővebben…

Budapesti olimpiai váltóverseny: egy hajszálnyira a dobogótól

A 20. olimpiai váltóverseny az idén június 9.-én került megrendezésre Budapesten a Városligetben.

Sajnálatos módon pont a verseny idején tetőzött az árvíz a Dunán, ami befolyással volt a versenyre.

Az evopro SC több mint negyven futóval vett részt a versenyen, többek között velem. Hét maratoni és egy félmaratoni váltócsapatot raktunk össze.

Az időjárás teljesen ellenünk dolgozott, azok után, hogy hónapokig esett az eső és jóformán minden nap megáztam amikor szaladni voltam, a verseny idejére kánikula lett.

Esőt jósoltak, sőt vihart, de helyette égető napsütés és dögmeleg volt, ami nem épp a legjobb kombináció egy futóversenyhez. Budapesti olimpiai váltóverseny: egy hajszálnyira a dobogótól bővebben…